بهترین روش چاپ سی دی

بهترین روش چاپ سی دی

بهترین روش چاپ سی دی؟

چاپ دیجیتال سی دی یا چاپ افست سی دی ؟

بهترین روش چاپ سی دی یکی از ابتدایی ترین تصمیم گیری در نوع چاپ و ثبت سفارش چاپی در نظر هر مشتری و سفارش دهنده می باشد که بهترین شیوه نوع چاپ سی دی را داشته باشد تا در روند تولید محتوی های آموزشی یا سی دی های تبلیغاتی بهترین و با کیفیت ترین چاپ و بهترین و با کیفیت ترین سی دی را با توجه به قیمت بالای این سی دی در این گرانی را داشته باشد .

بهترین روش چاپ سی دی و انتخاب آن یکی از موارد مهم در انتخاب تعداد سفارش مشتری و نوع سفارش مبنی بر خدمات چاپ سی دی به تنهایی و یا چاپ و رایت سی دی را مشخص کند که در شیوه چاپ دیجیتال سی دی که صرفا CD بصورت خام و با لیبل مورد استفاده سازمان ها می باشد صرفا چاپ دیجتال به عنوان بهترین روش چاپ سی دی می تواند اعمال شود که بصورت خام قابل ارایه می باشد .

ارایه خدمات در نحوه چاپ و رایت با دو شیوه چاپ سی دی دیجیتال و چاپ افست سی دی قابل ارایه می باشد که نکته مهم در این امر تعداد سفارش می باشد که در چاپ افست که شیوه بهتری در چاپ سی دی می باشد با حداقل ۱۰۰۰ عددی قابل ارایه می باشد ولی در شیوه چاپ دیجیتال سی دی در هر تیراژ و تعدادی قابل ارایه می باشد .

ارایه خدمات مشاوره و دریافت اطلاعات در زمینه چاپ CD  با ما و همکاران این صنف کمک شایانی به ثبت سفارش با بهترین روش چاپ سی دی را می تواند برای شما مشتریان داشته باشد و با توجه به اطلعات قبلی ارایه شده در مقالات جهت برسی دوباره رایه خدمات به شیوه های مختلف ارایه می شود که کلیت چاپ سی دی در دو شیوه خلاصه می گردد.

بهترین روش چاپ سی دی عبارتند از : 

چاپ سی دی به شیوه دیجیتال : 

چاپ سی دی انقلاب بزرگی در زمینه چاپ دیجیتال می باشد که در چاپ دیجیتال استفاده از سی دی های با کیفیت و بصورت پرینتیبل که تمام سطح سی دی ببصورت یکدست سفید بوده و به اصطلاح سی دی پرینتیبل گفته می شود استفاده می گردد که از طرح مورد نظر طراحی شده در ابعاد استاندارد ۱۲ در ۱۲ سانتی متر و با مد رنگی CMYK  استفاده می شود و با انتقال طرح در نرم افزار و خروجی چاپ بصورت ۸ رنگ بروی بدنه خود سی دی طرح منتقل می گردد و قبل ذکر می باشد که چاپ دیجیتال در صنعت چاپ سی دی بصورت جوهر افشان بوده و برخلاف کاغذ بصورت لیزر ارایه نمی گردد .

ارایه خدمات در این شیوه هم بصورت رایت داپلیکیتوری و دستگاه های سری ۱۱ تایی می باشد که خطای ۲ درصدی در این شیوه از سری مواردی هست که در مشاوره خدمات و ثبت سفارش عنوان می شود و صرف سفارشات پایین بسیار مقرون بصرفه و ارزان می باشد ولی در سفارشات ۵۰۰۰ تایی به بالا این شیوه چاپ سی دی پیشنهاد نمی شود .

از دیگر موارد قابل ارایه در این زمینه تنها روش ارایه خدمات چاپ CD به صورت خام می باشد که این امر در مصارف های مختلف ارگانها و سازمان های دولتی و خصوصی و یا دفاتر مهندسی و مشاوره و حتی مراکز درمانی جهت انتقال فایل و دیتا مورد نیاز می باشد در این شیوه ثبت سفارش انجام می گیرد که در سفارش های خرد و درشت بصورت خام با چاپ و آرم و علایم هر مجموعه قابل ارایه می باشد .

چاپ سی دی به شیوه افست :

یکی از بهترین روش چاپ سی دی در انواع خدمات چاپ و رایت می باشد که با درصد خطای صفر درصدی بوده و ثبت سفارش در این شیوه مستلزم همراه داشتن محتوی بوده یهنی این شیوه تولید بصورت خام را نداشته و حداقل تعداد تولید CD  در فرم های ۱۰۰۰ عددی به بالا ارایه می گردد نحوه چاپ در این روش با ابعاد استاندارد و رزولیشت ۳۰۰ DPI  و مد رنگی CMYK  و بصورت فیلم و زینک مستقیم بروی بدنه سی دی می باشد .

این نوع از CD در بازار چاپ سی دی به نام های چاپ اورجینال ، سی دی اورجینال ، سی دی نقره ای ، چاپ افست ، چاپ ۴ رنگ سی دی ، چاپ سی دی درجه یک ، چاپ سی دی کارخانه ای ، چاپ سی دی شرکتی ، چاپ سی دی استمپری ، تولید استمپری سی دی ، چاپ استمپری CD و تولید و تکثیر اوجینال یا تولید استمپری گفته می شود .

قابل ذکر می باشد که ثبت سفارش در این شیوه مستلزم زمان ۱۰ تا ۱۲ روز ه را بهمراه دارد ولی با توجه به تولید در این شیوه تعداد کار خیلی مهم نبوده و تیراژ ۱۰.۰۰۰ تایی یا ۱۰۰۰ تایی در یک بازده زمانی تولید می شود که این زمان صرفا برای تولید قالب استمپر و تولید فیلم و زینک گرفته می شود و بدیهی می باشد در سفارشات مجدد به سبب تولید قبلی ملزومات در بازده زمانی کمتری تولید و تحویل می گردد .

چاپ سی دی به شیوه سیلک : 

یکی دیگر از شیوه های چاپ سی دی ولی منسوخ شده و یا کمتر قابل استفاده روش چاپ سیلک می باشد در این روش چاپ که ابتدا از طرح اولیه بجای فیلم و زینک در چاپ افست سی دی از کلیشه چاپ که از جنس ابریشم و تافته شده در قالب کلیشه مورد استفاده قرار میگیرد که با استفاده از سیستم دستی یا ماشینی از روزنه های ایجاد شده بروی کلیشه و با انتقال فشار مرکب از روزنه ها بر سطح سی دی منتقل میگردد .

استفاده از روش چاپ سی دی سیلک بیشتر در موارد تک رنگ یا بصورت رنگ های تفکیکی مورد نظر می باشد و سهم بالایی از تولید سی دی های درایوری مثل سی دی درایور پرینتر یا سی دی درایور های مادر برد های کامپیوتری که تعداد بالا و در عین حال تک رنگ می باشند از این سیستم بخار مقرون بصرفه تر بودن استفاده میشود که روش تشخصیص چاپ افست و سیلک در برجستگی مقاطع چاپی می باشد که ضخامت رنگ در چاپ سی دی سیلک در مقاطع رنگ شده یا چاپ شده برجسته تر می باشد و قابل لمس که این مورد جزو ویژگی های خاص چاپ سی دی به روش سیلک به شمار میرود .

استفاده از لیبل سی دی جهت سفارشات چاپ CD: 

استفاده از لیبل سی دی در ایام گذشته و جزو اولین روش های چاپ سی دی شمارده میشود که ابتدا طرح بصورت چاپ لیبل بر سطح لیبل های پشت چسب دار چاپ شده و با دقت تمام برسطح رویه سی دی چسبانده می شد که نوع چاپ لیبل CD به روش های مختلف چاپ دیجیتال لیبل و یا استفاده از لیبل های آماده و صرفا خدمات و چسبانده روی سی دی و یا چاپ افست چهار رنگ بروی کاغذ لیبل و در انتا بعد از روکش یوی لیبل و قالب خردن و یا به اصطلاح دایکات در ابعاد سی دی و چسابندن انجام می گرفت .

البته هنوز هم استفاده از لیبل در بیشتر ارگان ها و سازمان ها به عنوان یکی از روش های مطمئن و قابل استفاده می باشد که در سفارشات چاپ سی دی تکی نیز این شیوه بسیار مقرون بصرفه تر می باشد که در دسترس همه می باشد و با پرینتر های مخصوص چاپ سی دی و یا پرینتر های معمولی پرینت گرفته می شود و بر سطح سی دی چسبانده می شود .

این روش در کل روش مطمئن و مقرون بصرفه ای در تیراژ ها و تعدا بالای سفارشات چاپ سی دی نبوده و از نظر فنی اگر چه هر قدر لیبل سی دی بصورت دقیق بر سطح دیسک چسبانده شود باز هم بحث نامتعادل چسبانده شدن لیبل و مشکل بالانس نبودن دیسک بوجود م یآید که گاها با این موارد در زمان خواندن س یدی یا مشکل خواندن سی دی در درایو مواجه میشویم و صدای زیاد رایتر در زمان اجرای دیسک نشان از عدم بالانس بودن لیبل سطح لوح فشرده میباشد ولی این روش در سفارشات چاپ سی دی بصورت تکی بسیار مقرون بصرفه و مناسب میباشد.

 

جهت دریافت مشاوره در زمینه چاپ سی دی به شیوه دیجیتال و چاپ سی دی به شیوه افست در خدمت شما مشتریان عزیز از طریق راه های ارتباطی ارایه شده هستیم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

به بالای صفحه بردن